Наставникът на Славия Златомир Загорчич беше много доволен след успеха на своя тим над Етър като домакин в среща от 16-ия кръг на Първа лига.

"Тежък мач за нас. Всички оставащи мачове до полусезона ще са тежки. Вкарахме дузпата, трябваше да си вкараме останалите положения и да си решим мача. Футболистите се раздаваха на повече от 100%. Не може всичко изведнъж да стане. Трябва да тренираме и да си повярваме в себе си, да се раздаваме максимално, да подобрим играта си и завършващата фаза“, започна Загорчич.

"Търсим си централен нападател, имаме нужда от един по-качествен централен нападател, който може да задържи топката, тогава ще е по-лесно и за останалите, които участват във фаза атака. Доволен съм от това, което направи днес Влади. Целта е да вземем максимално точки до края на полусезона и да си проведем добре подготовката“, разкри той.

"Неща, които са градени с години, рухват много бързо Много бързо рухват някои неща, които са градени с години. Искам просто да показват това, което правихме във всичките тези години. Много важен е следващият мач, срещу директните противници си играем за задължителни три точки, много са важни, играем за победа, не само в следващия мач, а и в останалите до паузата“, завърши Златомир Загорчич.