Призовавам хората да гласуват не само заради хубавото време, а това е начинът гласа ни да бъде чут. Гласувах за по-сигурна, по-чиста и по-подредена София. Това заяви кандидатът за кмет на София Антон Хекимян, издигнат от коалицията ГЕРБ-СДС, който упражни правото си на глас в столичното училище 2-ро СУ "Акад. Емилиян Станев", предаде репортер на "Фокус". 

"Гласувах за това хаосът в държавата, който виждаме през последните две години и половина да не се повтори. Нагледахме се на достатъчно хаос, време е София да бъде още по-добре управлявана", бе категоричен кандидатът за кмет на столицата.

Хекимян коментира и решението на ЦИК за отмяна на машинния вот:

"Мисля, че виждате колко хора има пред избирателните урни и има хора, които вярват в изборния процес. Искам да получа отговори от политическите лица, които дължат тези отговори, но не искам да коментирам темата, защото не искам да съм от хората, които правят внушения в изборния ден. Още в петък казах, че ше гласувам с хартия и призовах хората да го направят по този начин, още преди ЦИК да излезе с това решение", посочи той.