Предпочитам да се харесам на всички софиянци, а не на членовете на партия. Ако бъда избрана за кмет на София, ще управлявам прозрачно, демократично и ефективно. Знам и мога. София не е абстрактно понятие, това е нашият дом. Грижата ни за всички софиянци е свързана с решаване на проблемите на града. Това каза кандидатът за кмет на София от "Български възход" Виолета Комитова пред камерата на "Фокус" след като партията официално закри предизборната си кампания.

"Нашите послания бяха изречение по време на цялата кампания. Видяхме обещания от другите кандидати, които са неизпълними. Видяхме нереалистични проекти, много мечти а бъдещето и връщане към миналото. Приоритетите ни са свързани с конкретни решения за столицата и града, в който ние всички живеем и отглеждаме децата си".

Тя изброи проблемите, които стоят пред София като паркирането, трафика, мръсния въздух, детските градини, презастрояването.

Тя се обърна към избирателите с молба да гласуват за хора, които разбират, знаят и могат. "Аз имам компетентност и съм доказала, че браня интересите на гражданите като регионален министър. Мечтая за София, но с прагматизъм", заключи кандидатът за кмет Виолета Комитова.

Повече за програмата на Комитова и ПП "Български възход" вижте във видеото!

Платена публикация