Когато Васко Вътев стане кмет на този район, първата му работа ще е да събере екип и да го подреди пак! Сами виждате в какво състояние е район "Южен" в момента - разкопан в нескончаеми ремонти и проекти, прах, задръствания и блокирани транспортни артерии. Никой не бива да се примирява с този начин на живот, никой не заслужава канални води да се изливат под прозорците му цяло лято, да гази в кал и прах с години и да обикаля с километри, за да се прибере вкъщи с колата си. Убеден съм, че Васко е бъде чудесен кмет, защото има опит в работата с хора, умее да въвежда ред и работи мъдро и с план.

Така Славчо Атанасов, кандидат за кмет на община Пловдив от коалиция “Съединени за Пловдив" се обърна към жителите на "Кючук Париж", събрани в парк "Белите брези" в неделния следобед. По покана на кандидата за районен кмет от коалицията Васко Вътев, за хората в парка пя двукратната победителка от “Пирин фолк" Мелек Ерен. Уникалния глас на младата пловдивчанка развълнува всички и скоро в парка се изви хоро.

“Ускореното завършване на ремонтите в града е точка първа в програмата на коалицията и в моя личен план за район “Южен"", каза Васко Вътев.

“Не крия, че в този квартал се чувствам у дома си, тук е минал почти целия ми живот", добави Славчо Атанасов. “Град Пловдив има нужда от много по-грижливи стопани от тези, които го управляваха три мандата. Имате възможност на 29 октомври да ги свалите от власт и да изберете кандидатите на единствената алтернатива на партиите от Сглобката - хората от “Съединени за Пловдив"", завърши той.

За Славчо Атанасов, Васко Вътев и всички кандидати от коалиция "Съединени за Пловдив" гласувайте с номер 68 в бюлетините!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.