Кандидатът от коалиция "Съединени за Пловдив“ се срещна с жители на единия от четирите квартала на района- "Гладно поле“. За да го подкрепи, с Милушев бе и евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки

Трудности, свързани с чистотата, неосветени участъци и места за отдих, липсата на места за срещи на пенсионерите, несигурните и опасни подлези, бяха част от проблемите, които преобладаваха на срещата в квартал “Гладно поле“. Там възрастните хора поискаха от кандидата за кмет Павел Милушев и нов клуб за пенсионерите.

"Задължително е изграждането на видео-наблюдение на рисковите зони, което да има директна връзка с районно управление на МВР. Създаването на пешеходни патрули, които да вдъхват респект и чувство за сигурност у хората. Ще се засили синхронът между кметската администрация и органите на МВР на място. Много важно е да се поддържа осветлението и около подлезите в района. Сега те крият много рискове и хората ги избягват“, категоричен бе Павел Милушев.

Той посочи, че е задължителна подмяната на уличното осветление с ново енерго-спестяващо, и поставяне на видео наблюдение на целия район “Източен“ за по-голяма сигурност на живеещите в тази част на града.

Павел Милушев обърна внимание на присъстващите, че съвместно с гражданите на района ще създаде карта с актуални проблеми, за да могат един по един да бъдат решавани.

"Както на много места в Пловдив и в "Източен“ инфраструктурата е лоша. Междублоковите пространства са мръсни, тесните и малки улички са в окаяно състояние. Хората се радват на аварийни кръпки там, където всъщност са наложителни големи ремонти с цялостна подмяна на настилката. Състоянието на улиците не задоволява нито шофьорите, нито пешеходците“, добави той.

""Гладно поле“ има нужда и нови детска градина и детска ясла, затова ще търся съдействието на Министерство на отбраната за отпускането на терен за изграждането им“, каза кандидатът за кмет на района.

Милушев увери събралите се, че има амбицията район "Източен“ да се превърне в еталон за останалите райони, като все по-чисто и подредено място за живеене.

"Пловдивчани трябва да имат своя реален представител – човек, изпълнен с енергия, с вяра в себе си и в екипа, който стои до него, човек, който е готов да защитава интересите на хората. Павел Милушев е точно такъв. Подкрепете го на 29 октомври с номер 68“, призова живущите на "Гладно поле“ евродепутатът Ангел Джамбазки.

В края на срещата Павел Милушев заключи, че никой кандидат за районен кмет не може да гарантира изпълнение на програмата си, ако няма необходимата подкрепа от общинския съвет. "Хубавата новина е, че Коалицията “Съединени за Пловдив“ ще има сериозно присъствие в местния парламент с поне 18 общински съветника. Те са хората, които ще гарантират за изпълнението на нашата програма, но това може да бъде възможно ако подкрепите мен и листата ни за общински съветници с номер 68“, призова Павел Милушев.

За Павел Милушев и всички кандидати на коалиция “Съединени за Пловдив" можете да гласувате с номер 68 в бюлетините.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.