Новата суперзвезда на Реал Мадрид Джуд Белингам бе възнаграден с нова придобивка – електрически автомобил BMW XM. Той му бе осигурен от партньоството между "белия балет" и баварският производител.

Джуд се снима с лъскавото возило, което е едно от най-мощните сред хибридните автомобили, притежавайки 8-цилиндров, V-образен двигател с вътрешно горене с обем от 4.4 литра и обща мощност от 748 конски сили. Суперавтомобилът ускорява от 0 до 100 км/ч за 3.8 секунди.

Белингам не просто се намира във формата на живота си, откакто премина през лятото в Реал Мадрид, но е и един от най-добрите футболисти на планетата в момента. Английският национал записа 10 гола и 3 асистенции в 10 мача от началото на кампанията и е сред водещите голмайстори в топ 5 първенствата на Европа.

"Кралския клуб“ се похвали в социалните мрежи, че автомобилите, които играчите на тима ще получат тази година, могат да бъдат управлявани в 100% електрически режим за 100%-ова екосъобразност.

"Футболистите от първия ни отбор получиха официалните автомобили BMW на събитие, което се проведе в Реал Мадрид Сити. Този сезон отборът ще използва превозни средства, класифицирани като "0 емисии“, за да могат да извършват ежедневните си пътувания в 100% електрически режим. Играчите избраха модели като BMW i4 M50, новото BMW i4 eDrive35, първото BMW XM, BMW iX M60 и BMW IX xDrive50“, написаха от клуба в социалните мрежи.