Наставникът на Левски Николай Костов бе разочарован след поражението с 0:1 от Лудогорец в 12-ия кръг на Първа лига. Мачът се изигра на стадион "Георги Аспарухов". Специалистът призна, че възпитаниците му са загубили среща, в която не са били по-слаби от противника.

"Започнахме много добре. Първите 20 минути превъзхождахме Лудогорец. Нашите играчи започнаха да губят концентрация покрай съдийските отсъждания. Положихме максимални усилия да изравним. Можеше да се развие резултатът по различен начин, ако някои отсъждания на съдията бяха по-справедливи. В 60-та минута това е безспорен червен картон. Съвсем по различен начин щеше да се развие мачът. Заслужавахме повече. Съжаляваме за публиката. Загубихме мач, в който не бяхме по-слаби от противника", призна той.

"Лудогорец е един от най-добите отбори. Имат опитни играчи. Играят със самочувствие. Имат голям брой качествени играчи. Нашият съсав не отстъпва. Представихме се достойно. Няма да спираме да се борим. Имаме дух и добър колектив. Развиваме се много добре. С подкрепата на публиката ще излезем от това състояние", допълни старши треньорът.