Мениджърът на английския гранд Ливърпул Юрген Клоп анализира победата на своя тим над Лестър в 1/16-финалите на турнира за Купата на Лигата на страната, известен още като "Карабао Къп".

Германският специалист беше много доволен от успеха и направения обрат.

В следващата фаза на турнира Ливърпул ще играе с Борнемут.

"Новината бе, че губим с 0:1. Това бе доста различен гол - не съм сигурен дали имаше нарушение, но трябваше да действаме по-добре в отбрана в този момент, след което последва хубаво подаване и хубав завършващ удар. Тогава бе важно как ще реагираме, а играчите реагираха добре. Създадохме толкова много положения, които е трудно да бъдат пропуснати, но ние успяхме. Вратарят спаси няколко удара, а ударихме и греда. Нямам представа как не успяхме да отбележим, но на полувремето бе важно да не се изнервим от това. Целта ни не бе да правим обрат, а да играем играта си. Момчетата направиха точно това. Това бе топ представяне", заяви Клоп.

Клоп коментира и представянето на унгареца Доминик Собослай, който вкара страхотен втори гол за "мърсисайдци".

"Няма нужда да му казвам да шутира, той го знае по-добре от мен. Той има доста добри умения. Следващият му удар бе малко над гредата, а имаше и още една бомба. Голът му бе впечатляващ", заяви германецът.

В следващата фаза на турнира Ливърпул ще играе с Борнемут.