Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори на пресконференция преди домакинството на Лас Палмас от междинния седми кръг на Ла Лига.

Мачът е утре на стадион "Сантяго Бернабеу" в Мадрид. Началният час е 20:00 българско време.

"Критиките са нормални, когато нещата не вървят. За мен няма значение, те са част от това да си треньор на Реал Мадрид. Трябва да се гледат нещата, които сме направили, а те са много, нещата които сме направили зле, са малко. Моята оценка е различна от тази на всички останали, знам какво трябва да направим“, започна Анчелоти.

"Головете в началните минути на мачовете са се случвали много пъти и са ни нанасяли много щети. Всеки може да изкаже мнението си относно липсата на нападател, защото футболът е страст и всеки има свои идеи. Балансът е най-важното нещо и аз го имам в гените си. Способен съм да преценявам добре“, продължи италианският специалист.

Той коментира и промените при загубата от Атлетико в мадридското дерби.

"Промени имаше само при защитата на Белингам, в атаката беше същото. Промених позицията на Лука Модрич, но го бях правил и преди.

Видяхме головете, които допуснахме. Трябва да бъдем силни, с повече позиционирани играчи в наказателното ни поле.

Изобщо не ме притеснява това, че говорят, че играя с Модрич и Кроос по нареждане. Това, че не смея да оставя Модрич и Кроос на пейката, не е вярно. Те не са играли много, а когато са влизали, са допринасяли. Ако трябва да отговарям на всички критики, трябва да прекарам много време тук, а не мисля, че е необходимо. Всяка схема има плюсове и минуси. Срещу Атлетико малко забравихме какво да правим“, каза още Карло Анчелоти.