Коалиция "Съединени за Пловдив" представи кандидатите си за кметове на районите "Централен" и "Източен". Георги Титюков е издигнат за "Централен", а Павел Милушев - за "Източен".

Двамата кандидати имат впечатляващ административен опит - Титюков започва работа в местната администрация през далечната 1996 г., а Милушев два мандата е заместник-кмет, предаде репортер на "Фокус"

"От 1993 г. се занимавам с политика, предстоят много интересни избори. За първи път местни партии се обединяват срещу големите, т. нар. мастодонти, които управляват държавата. Сблъсъкът ще е много интересен и на 29 октомври ще се види кои партии ще бъдат припознати от пловдивчани" - каза кандидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов, който представи двамата. 

Павел Милушев е на 44 години, роден и израснал в район "Източен". 

""Източен" не е само "Столипиново". Има 4 специфични квартала, всеки със своите проблеми. Познавам района до болка - има тротоари и улици, които не са ремонтирани от моето детство. Липсват ясли. Проблемите на "Столипиново" са ниска хигиена и неграмотно население. Няма да позволим да се изхвърля боклука безразборно, ще има строг контрол" - каза Милушев. 

Георги Титюков ще навърши 48 години следващия месец. "В годишния конкурс "Кмет на годината" той получи най-голямото признание за работата си. Това е състезание за кметове и за пръв път се награждава заместник-кмет и то в социалната политика. Какво по-голямо признание от това?" - отбеляза Славчо Атанасов

Повече гледайте в прикаченото видео