Наставникът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро бе видимо доволен от победата с 2:0 над ЦСКА 1948 в деветия кръг на Първа лига. Според него възпитаниците му напредват във всички аспекти на играта, но това отнема време.

"Доволен съм, особено от играта. Вижда се прогрес, което е най-важното в работата ми. Виждам доста неща, които работим на тренировка, пренесени тук. Фантастично представяне от всички. Добра вечер за нас. Първото полувреме бе фантастично. По отношение на организацията, инициативата, ние сме отборът, който принуди противникът да преминава трудно през центъра. Вратарят направи добри спасявания. Ние продължихме по същия начин и второто полувреме", призна той.

"Напредваме във всички аспекти на играта ни. Това отнема време. Играчите трябва да се запознят с новата система. Трябва и физическа подготовка, която почти имаме. Най-важното е да сме здраво стъпили на земята. Изиграли сме фантастичен мач, но това е само един двубой", продължи старши треньорът на "армейците".

"Не искам да откроявам индивидуалности. В офанзивен план играчите получават малко повече от медиите. Ние бяхме превъзходни от защита до нападение. Трудно е да искам повече. Нашият ни следващ мач е сложен. Видях доста компактен Ботев Пловдив снощи. Няма да е лесно да гостуваш. Те имат натрупана увереност след добрите резултати, но ние сме ЦСКА", допълни още специалистът.