Отборът на Португалия приема сензацията Люксембург в квалификация от група "J“ за Европейското първенство в Германия през 2024 година.

Кристиано Роналдо и компания вървят перфектно в групата, като от пет изиграни мача имат пет успеха и голова разлика 15:0.

Отборът на Люксембург дели второто място в групата с отбора на Словакия, като двата отбора изостават с по пет точки от португалците.

Люксембург има само една загуба в квалификациите досега, която е именно от Португалия. В Люксембург "мореплавателите“ се разправиха със съперника си, побеждавайки с 6:0.

Двубоят в Португалия е отличен шанс за тима на Словакия да се откъсне, при евентуален успех за Португалия, на второто място в класирането. За целта словаците трябва да победят у дома тима на Лихтенщайн. Мачът е от 21:45 часа.

В края на март, в първия двубой между двата отбора от квалификациите, Словакия стигна до труден успех с 1:0 като гост.

Двата отбора имат десет мача помежду си, като словаците нямат грешка в тях.

Също в двубой от група "J“ Исландия посреща Босна и Херцеговина. Мачът е от 21:45 часа.

Исландците са предпоследни в групата само с един спечелен мач. Те изостават с три точки от четвъртия в класирането – Босна и Херцеговина. Евентуален успех за босненския отбор може да доближи максимално тима до борещите се за място на финалите на Евро 2024 тимове в групата.