Крилото на Манчестър Юнайтед Антони обяви в Инстаграм профила си, че ще си вземе почивка от футбола. Причината е, че той желае да наблегне върху личния си живот. Наскоро бразилецът бе обвинен в насилие от бившата си половинка в родината им и в момента властите там водят разследване. Антони изтъква, че иска да помогне на полицията, за да изчисти името си вместо да влияе по какъвто и да е начин на отбора и клуба.

"С Манчестър Юнайтед се разбрахме да отсъствам, докато се погрижа за обвиненията срещу мен. Това бе взаимно решение, за да се избегне разсейване на съотборниците ми и нежелана полемика за клуба. Желая да повторя, че съм невинен спрямо нещата, в които съм набеден и ще сътруднича напълно на полицията, за да ѝ помогна да стигне до истината. Нямам търпение да се върна в игра възможно най-скоро", написа 23-годишният футболист в социалната мрежа.

Припомняме, че в края на трансферния прозорец този месец Мейсън Грийнууд премина под наем в Хетафе. Англичанинът бе отстранен от първия отбор за над година заради разследване срещу него поради предполагаемо посегателство над бившата му приятелка, което завърши благополучно за крилото. Отделно, преди седмица мениджърът Ерик Тен Хааг и Санчо влязоха в словесен спор през медийното пространство, като нидерландецът сподели в ефир, че не е доволен от тренировките му, а крилото отговори в социалните мрежи, че не е истина и е изкупителна жертва.