Бившият наставник на Левски Живко Миланов бе впечатлен от състава при домакинското равенство 1:1 срещу Айнтрахт Франкфурт в първия плейоф от Лигата на конференциите. Според него резултатът е заслужен, а българите са били по-добрият отбор през второто полувреме.

"Един добър мач за Левски, имаха положения, особено през второто полувреме. Доста ми харесаха, надявам се да могат да покажат и едно добро лице в Германия. По-трудно ще е там, но вярвам, че могат да направят нещо. Като гледаме реално на нещата, мисля, че равният резултат е реален. Но със сигурност Левски беше по-добър второто полувреме", призна той.

"Това е европейски мач. Мисля, че съдията се справи, все пак има и ВАР. Ако ВАР не са я видяли, значи е нямало дузпа. Мисля, че съдията се справи", продължи някогашният бранител на "сините".

"Със сигурност очаквам доста тежък мач в реванша. Ще е съвсем различен Айнтрахт там. Надявам се да бъдат компактни и ако се отдаде възможност на Левски, да могат да ударят. Надявам се, ако може да вкарат бърз гол, да им даде доза спокойствие. Надеждата умира последна, Левски ще се бори там. Ако запазят агресията от второто полувреме днес, имат шансове", допълни Миланов.