Суперзвезда на Интер Маями - Лионел Меси не се изказа ласкаво за престоя си в Пари Сен Жермен. Футболистът говри и за трансфера си в Интер Маями, където към момента прави фурор с розовата фланелка.

"Беше семейно решение. Преминахме през две трудни години. Истината е, че не бяхме добре. Беше много трудно за цялото семейство. Идването в САЩ беше малко като да се върнем там, където бяхме в Барселона, наслаждавайки се на ежедневието. Беше добре за децата и като цяло за семейството. Това е добро място.

Бяха две трудни години, бях загубил чувството да се наслаждавам на футбола. Пътуванията ми в националния отбор бяха най-щастливите ми моменти през това време. Тук, в Маями, исках да намеря същото и го намерих, моето щастие е с топка.

Моето щастие винаги е било да играя футбол и да мога да се забавлявам с това, което обичах, когато бях дете, и с това, което съм обичал през целия си живот. Днес мога да продължа да го правя тук и това е една от причините, поради които взех решението да се върна, за да се възползвам от това, което бях загубил малко", каза Меси.