Карло Анчелоти коментира втория успех в Ла Лига на своя Реал Мадрид тзои сезон. Италианският специалист говори за новата звезда на тима Джуд Белингам, както и за Винисиус.

"Това е заради зрелостта и личността, които притежава. Помага, че е бил в Германия. Той се адаптира много добре към лигата и нашия стил. Това е много хубаво“, коментира той относно Белингам, който вкара два гола.

"Алмерия ни изненада при първата контраатака, която направи. Може ли да се защитаваме по-добре? Да, но това беше перфектна контра и те вкараха. Имат качество. Не сме си загубили ума и имахме мобилност. Това, че играчите нямат фиксирана позиция и движенията на Винисиус, Родриго и Белингам карат опонента да се чувства неудобно“, заяви треньорът на Реал за Алмерия.

"Мобилността, която имат, е добра за нас, за да създаваме възможности. Дано продължават така. Ще имаме мачове, в които ще има по-малко възможности. Пейката е добре покрита с Хоселу, играч с различен профил и присъствие в зоната“, заяви той за атакуващите футболисти на своя тим.

"Не искам да му отнема гения, но понякога рискува много и малко се ядосвам. Но друг път се вълнувам от представянето му. Равносметката е, че се вълнувам много повече пъти, отколкото се ядосвам“.