Джуд Белингам вкара два гола за обрата на Реал Мадрид от 0:1 до 3:1 при гостуването на Алмерия от втория кръг на Ла Лига снощи, а след срещата англичанинът призна, че попива като гъба всичко, което вършат съотборниците му на терена и се учи от тях. Полузащитникът вече има 3 попадения, тъй като миналата седмица се разписа и срещу Атлетик Билбао.

"Наслаждавах се на завръщането и борбата на отбора. Продължихме да играем добре, никой не се паникьоса, въпреки че изоставахме в резултата. В крайна сметка това бе удобна игра. Често гледах обратите на Реал Мадрид в мачовете по телевизията“, каза 20-годишният Белингам.

"Спомням си, че в такива моменти си мислех: "Те не могат да направят това." Но те винаги успяваха. Сега съм тук и го изживявам сам. Радвам се, че вкарах гол и помогнах на отбора да спечели, но трябва да работя във всички области на играта си", добави той.

"Аз съм 10 пъти по-добър от миналия сезон. Чувствам се комфортно с тези играчи и се уча всеки ден. Тук нивото е толкова високо, че попивам като гъба всичко, което правят съотборниците ми. Ето защо започнах сезона толкова добре“, допълни националът на Англия.

Новото попълнение в редиците на Карло Анчелоти има две официални срещи за Реал Мадрид, а в тях вкара общо 3 гола и направи една асистенция.