Капитанът на Левски - Андриан Краев говори пред "БНТ“ в предаването "Арена Спорт“ за емоциите след отстраняването на Апоел (Беер Шева0 в третия кръг на Лига на конференциите. Халфът коментира и с какво се различават Николай Костов и Станимир Стоилов.

"Емоциите наистина бяха фантастични. Една от най-лудите вечери в моя живот. Съдбата ни върна от злощастното отпадане от миналата година. Изстрадан успех, радвам се за всички "сини“ фенове и Левски. Апоел е сериозен и солиден отбор, радвам се, че отстранихме този дисциплиниран отбор с левскарски дух и по-голяма воля.

След допуснатия гол минаха мисли през главите ни, но трябваше веднага да ги махнем. Имаше напрежение, защото нямаме опит. Този мач ще ни донесе голяма увереност.

Айнтрахт е гранд, но това е футбол и всичко може да стане. Излизаме, играем, трябва да сме дисциплинирани и можем да мечтаем да ги отстраним. Опасни сме на контраатака и трябва да се възползва от това. За мен лично парите не играят. В днешния футбол има и бизнес. Всички сме футболисти и хора и се стремим да достигнем и ние до тези първенства. Важна е волята, желанието и с какъв хъс ще излезем. Домакинството няма значение, можем и тук да ги излъжем и там да се затворим. Предимство е, че играем пред нашите фенове в първия мач.

Николай Костов има огромна роля, защото имахме страхотна стратегия. Той има голяма роля за развитието на отбора. И Костов и Мъри са добри треньори. За мен Станимир Стоилов ни изгради. От всеки треньор можеш да извлечеш позитиви. Разбира ме се отлично в отбора, колективът е на високо ниво. Чужденците се вписаха прекрасно – има забавление и сериозност. Бразилците носят самба и фиеста, много се раздават и са много важни за нашия отбор.

Смятам, че съм футболист, който дава баланса на отбора. Гледам да помагам и в двете фази на играта и да върша черната работа. Искам отборът да върви. По принцип се надявам да изляза в чужбина и да се развия, но в момента съм много щастлив в Левски.

Ще бием 1:0 Айнтрахт на стадион "Васил Левски“ с гол на Уелтон“, каза Краев.