Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш изрази увереност, че неговият отбор е заслужил победата си с 1:0 срещу Арда (Кърджали) в мач от шестия кръг на Първа лига.

"Мисля, че през цялото време, въпреки че имахме доста проблеми, бяхме отборът, който се стремеше да играе футбол с футболни достойнства и се опитваше да спечели мача по този начин. Излязохме срещу доста добър противник, агресивен, бяха ни разучили. Имахме проблеми в началото, но след 20-ата минута ние бяхме отборът, който създаваше ситуации и заслужавахме повече победата. Постигнахме я благодарение на футболистите с характер и себераздаване.

Работим вече година и няколко месеца с футболистите. Знам какво е в главата на един играч, когато от едната крайност се отива в другата и тук е точно нашата задача. Не искам да коментира това, че е пета поредна победа. Виждам неща, които не ми харесват. Не ми е работа да ги коментирам, има си ръководство, което трябва да се справя с тези неща.

Мачът с Хебър ще поредна трудна среща срещу доста добър противник с доста добър треньор. Така че ние нямаме място за отпускане“, каза Томаш.