Българският полузащитник Филип Кръстев официално бе представен като ново попълнение на шампиона от МЛС Лос Анджелис. До миналия сезон в клуба бе бившата звезда на Реал Мадрид Гарет Бейл, който се отказа от футбола в края на миналата година.

Националът, който ще носи екипа с № 50 в новия си клуб, говори пред местните медии преди първата си тренировка.

"Много съм развълнуван да съм тук. Вече два дни съм в ЛА, запознах се с момчетата, клубът има големи амбиции, които съвпадат с моите и се радвам, че ще играя тук. Мисля, че това е много добро място за развитието ми", призна той.

"След трансфера на Лионел Меси в Интер Маями, МЛС стана много по-популярна. Лигата ще става все по-голяма. Сигурен съм, че още големи имена ще дойдат след Меси. Избрах № 50, но няма нищо специално. Повечето от номерата са заети, надявам се това число да ми донесе късмет. Имаше много отбори, които имаха интерес към мен. Имаше и други опции, но избрах Лос Анджелис, защото според мен това е най-доброто място да се развивам. Мисля, че бързо ще се адаптирам към новия си отбор", каза още Кристев, който ще е под наем с откупна клауза 7 милиона евро.