Старши треньорът на Хебър (Пазарджик) - Любослав Пенев, говори пред медиите със закъснение. "Ел Голеадор" не се яви на официалната пресконференция след мача с ЦСКА 1948, но по-късно изкоментира случилото се на терена в Бистрица.

"Поздравявам играчите за духа и характера, които показаха. Въпреки че играхме с човек по-малко, контролирахме мача и имахме две-три чисти положения, които трябваше да реализираме“, заяви Пенев.

 

"Трябва да сме готови за такъв тип ситуации - да играем с човек по-малко. нИе сме отбор, който иска и трябва да надгражда. Червеният картон си е червен картон. Утре ще се направят по-сериозни прегледи и ще имаме яснота за състоянието на Октай Хамдиев. Направи ми впечатление, че имаше няколко нарушения на противника, които можеше да бъдат наказани с картон“, добави наставникът на пазарджиклии.

"Ботев Пловдив има 7 дни да се подготви, а ние само четири. Това не е справедливо. Моите очаквания са за по-силен Хебър. Надявам се календарът да бъде регулиран.“

"Аз съм благодарил на феновете на ЦСКА 1948 и на Хебър, защото това е признание към мен, за работата, която върша аз и целия треньорски щаб“, завърши Любослав Пенев.