Женският баскетболен първенец на България Берое ще запази 7 от състезателките си от миналия сезон. В отбора и през новия сезон ще играят Цветомира Наумова, Дeана Стояновска, Евгения Нацкина, Димана Костова, Яна Карамфилова, Гергана Маданкова и Десислава Маринова.

Преди няколко дни от старозагорския клуб обявиха, че Жаклин Златанова ще бъде старши треньорка, заменяйки на позицията Татяна Гатева.

"Остава по-малко от месец до началото на подготовката на Берое за новия сезон. Както обявихме, Жаклин Златанова ще бъде старши треньор на отбора, а сега е време да представим и част от състезателките, с която тя ще работи. Публиката в Стара Загора ще продължат да радват Цветомира Наумова, Дeана Стояновска, Евгения Нацкина, Димана Костова, Яна Карамфилова, Гергана Маданкова и Десислава Маринова. Водят се преговори с още няколко баскетболистки и при споразумение с тях, имената им своевременно ще бъдат обявени. Пожелаваме здраве и прекрасни семейни мигове на Радостина Христова и на съпруга ѝ, на които предстои щастието да станат родители, след което я очакваме отново в залата", написаха от Берое във Фейсбук.