Наставникът на Локомотив София Стойчо Стоев сподели първите си мисли след успеха с 2:0 над Пирин Благоевград в четвъртия кръг на Първа лига. Според него напрежението е изиграло основна роля и заради него са се допуснали множество грешки, a другият фактор е липсата на увереност.

"Имаше доста напрежение. Не само загубата от Левски, а и от Локомотив Пловдив. Виждаше се, че играем с напрежение. Имаме липса на увереност. Оттам започват техническите грешки, които нарушават ритъма на игра. Имаме проблеми. Всичко се дължи на тази увереност. Грешейки повече от състезателите в началните минути, след това става доста сложно за тях. В един момент започват да грешат допълнително или да се скриват на терена. Трябва ни време да преодолеем това", започна той.

"Имаше и доста положителни неща. Имаше в дадени моменти бързи атаки. Не се завършиха по най-добрия начин. Въпрос на време е. С работа ще се изчистят тези слабости", допълни треньорът.

Относно следващата среща от първенството с Арда:

"Арда вече втора или трета година се изградиха като отбор. Ние тепърва тръгваме по този път, по който те са много по-напред. Надявам се да се представим достойно и прилично. Най-малко поне точка да вземем. Добър, грамотен състав. За нас е задължително да имаме такива сблъсъци, за да се развиваме. Ръководството знае какъв профил футболисти искам. Търсят ги. Малко по-трудно е, защото финансовите ни възможности не са сериозни и това ни забавя", призна специалистът.