Отборът на ЦСКА приключи рано-рано с европейското си участие тази година. Българският тим допусна втора загуба от носителя на Купата на Румъния Сепси с 4:0 и с общ резултат 6:0 напуска пресявките на третия по сила международен клубен турнир в Европа.

Селекцията на сърбина Нестор Ел Маестро, който замени сънардоника си Саша Илич след загубата в София, за пореден път демонстрира безтегловност и апатичност. ЦСКА отново успя да отправи само един точен изстел за целия мач и така за повече от 180 минути футбол срещу 6-ия в Румъния "червените" отправиха само два точни удара към вратата на капитана Роланд Никзули.

Сепси откри резултата в 19' с гол на Козмин Матей, който беше точен от дузпа. Реакция от страна на гостите в офанзивен план нямаше, а липсата на всякаква идея личеше от километри.

Румънците удвоиха аванса си в 70' с попадение на появилия се в игра преди малко Аднан Аганович. Крайният резултат бе оформен в самия край на мача, когато първо Роланд Варга се разписа, а в продължението на мача Исник Алими вкара последния гол от дузпа.

В следващия кръг възпитаниците на Ливиу Чоботариу ще се изправят срещу казахстанския Актобе.