ЦСКА - София гостува на румънския Сепси в 20:00 часа в мач - реванш от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите. Носителят на Купата на Румъния за последните два сезона се възползва от слабата защита на "червените" на стадион "Българска армия" и си тръгна с аванс от 2:0.

За да продължи напред, ЦСКА - София ще се нуждае от едно наистина силно представяне и високо ниво на терена. Ръководството на клуба предприе мерки със смяната на треньора и мисията в повторния дебют на Нестор Ел Маестро изглежда почти "невъзможна".

Новият треньор няма да може да разчита на Амос Юга, който въобще не пътува с отбора, но самият треньор каза, че ЦСКА - София ще трябва да играе по-активно, а от клуба признаха, че отпадане в тази фаза ще е провал.

Българският тим със сигурност има шанс да отстрани Сепси, но ще се нуждае от отлично представяне, защото носителят на Суперкупата на Румъния е опасен на контраатаки, което се видя в мача в София, но е солиден и в отбрана, защото за последно ЦСКА 1948 успя да се разпише срещу тях.

Победителят от двойката между ЦСКА - София и Сепси ще играе в третия предварителен кръг на Лигата на конференциите срещу Торпедо Кутаиси или Актобе.