Старши треньорът на Шкупи - Джихат Арслан, говори на официална пресконференция преди утрешното гостуване на Левски. Двата отбора се изправят един срещу друг в мач-реванш от втория квалификационен кръг на Лига на конференциите, след като преди седмица "сините" спечелиха визитата си в Скопие с 2:0.

Двубоят в четвъртък ще се проведе на ст. "Георги Аспарухов" от 20:00 часа, като срещата ще се играе без фенове на гостите.

"Радвам се, че сме тук. Не е лесно да играем след първия мач, но ние не сме дошли тук на екскурзия, ще направим всичко възможно да се представим добре. Идваме с идеи. Видял съм много неща във футбола, играл съм, този резултат не е приятен за нас, но ние ще направим всичко по силите си, за да го преодолеем и да защитим името на Шкупи и Македония“, сподели той.

"Преди две седмици бяхме тук и гледахме мач на живо, знаем каква е атмосферата. Играли сме и в други държави. Ще бъде приятно да играем пред тази публика“, допълни Арслан.

"Разбрахме, че много лоши неща са се случили, това не е добре. Тези неща нямат място във футбола. Ние искахме и нашите фенове да са тук, но това няма как да се случи“, добави наставника на гостите.