Срещу Шкупи излизаме за добър за нас резултат. Това заяви полузащитникът на Левски Андриан Краев преди мача на "сините“ срещу македонския Шкупи.

Левски гостува на Шкупи в първи мач от втория предварителен кръг на турнира Лига на конференциите. Двубоят е на 27 юли (четвъртък) от 22:00 часа на стадион "Тоше Проески“ в Скопие.

Дефанзивният харлф, който се очаква да изведе Левски с капитанската лента срещу Шкупи, бе категоричен, че той и съотборниците му са си взели поука от миналогодишното отпадане от турнира Лига на конференциите срещу малтийския Хамрун Спартанс.

"Настроението в отбора е много добро след победата над Ботев в Пловдив – заяви Краев. - Взехме си поука от миналата година. Тогава направихме уникални мачове срещу ПАОК, но отпаднахме от Хамрун. Тогава видяхме, че не можем да подценяваме никого, включително и утрешния ни съперник. Излизаме за добър резултат".

Националът на България бе категоричен, че няма проблеми с треньора Николай Костов, въпреки забележката, която наскоро спеицалистът отправи по негоив адрес, че "трябва да си изчисти главата".

"Все още не съм се къпал днес, но след тренировката ще го направя (смее се). Всичко е окей", демонстрира чувство за хумор Краев.