Наставникът на Левски Николай Костов призна, че е изненадан от домакинското поражение с 1:2 от ЦСКА 1948 в първия кръг на Първа лига. Наставникът на "сините" смята, че съставът му е имал игрово предимство през почти целия мач, но е допуснал груби грешки, най-вече при статичните положения, които са се оказали решаващи.

“Във футбола най-важен е резултатът. Започнахме сковано, но преодоляхме това. Отбелязахме попадение, можехме да вкараме и второ, но изравнителният гол ни смути. През втората част имахме надмощие, но противникът се бранеше много добре. Ситуации имахме, но нямахме някакви чисти положения. Накрая допуснахме и втори гол от статично положение и загубихме. Не очаквах такъв резултат. Очаквах да победим", призна той.

"Това, което тренирахме, не се получи толкова добре, тъй като играхме малко мудно. Направихме грешки в разиграванията, които бяха смущаващи и повлияха психически на младите играчи. Част от играта са статичните положения. Те се възползваха максимално от тях и спечелиха трите точки. За съжаление това е футболът. Губим първия мач на Герена и това ни разстройва психологически", добави още наставникът на столичани.