Аржентинецът Лионел Меси пристигна в САЩ, за да започне подготовка с новия си клуб Интер Маями. Звездата на световния футбол коментира пред аржентинската обществена телевизия, цитирани от ESPN, преминаването си в тима от Мейджър Лийг Сокър.

"Щастливи сме от решението, което взехме, подготвени сме и нетърпеливи да посрещнем новото предизвикателство. Моят манталитет няма да се промени. Ще продължа да давам всичко най-добро за себе си и за моя нов клуб", започна световният шамион с Аржентина.

"Бълхата" коментира и Мондиала в Катар.

"Това беше първото Световно първенство за много момчета - тревожност и нерви се появяват заради това какво означава състезанието.

Имахме огромен растеж на ниво игра и след Копа Америка отборът започна да играе много добре: всеки знае какво да прави във всеки един момент; нещо фундаментално за контролиране на мачовете, както искаме. В Аржентина минах през трудни ситуации и бях критикуван много, но видях, че имаше поколение момчета, които ме защитаваха до смърт и които се биеха с други хора, за да ме защитят; това за мен беше красиво", сподели Лионел Меси.