Локомотив София победи с 4:2 Арда в контрола, която се игра на стадион "Искър" в Самоков.

Столичните "железничари" поведоха в резултата в третата минута чрез самостоятелен пробив на бразилеца Карлос Франса, но в седмата Арда изравни. Преслав Боруков успя да се отскубне от отбраната на Локомотив и подаде на Станислав Иванов, който бе точен за 1:1 на празна врата.

В 12-та минута Арда осъществи пълен обрат с гол на Радослав Цонев. Бившият полузащитник на Левски намери кълбото от въздуха и с удар от около 25 метра бе точен за 1:2.

В средата на първото полувреме равенството бе възстановено отново. Димитър Митков вкара от дузпа, която бе отсъдена за игра с ръка в наказателното поле на Арда.

Втората част темпото на игра спадна, но Локомотив стигна до нови две попадения. Те паднаха след центрирания от корнер и бяха дело на новите попълнения Алан Диас и Калоян Кръстев. Диас бе точен в 51-та минута, а Кръстев сложи оформи крайния резултат половин час по-късно.

За двата отбора това бе трета приятелска среща в лятната подготовка, като за Локомотив победата е втора, а за Арда поражението е първо.