Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев сподели първите си впечатления от равенството 2:2 с ЦСКА-София в плейофите на Първа лига. Според него е недопустимо да се правят такива грешки в защита, като тези, довели до двете попадения на "червените" през първата част.

"Нямаше чак толкова много футбол, преобладаваха нервите. Грешките в отбрана дадоха предимство за ЦСКА. След почивката реализирахме един гол. Имахме още една или две ситуации. Опазихме се пред нашата врата през втората част", започна той.

"Преди почивката съм недоволен от това, че допуснахме такива груби грешки. Учудващо е опитните футболисти в сърцето на отбраната да правят тези пропуски. Не може в такъв дерби мач да допускаш два гола по този начин. Може би резултатът е справедлив", продължи треньорът.

"Нормално е да има повече напрежение, но това не са играчи на по 17-18 години. Трябва да бъдем стабилни в защита. Върнахме се в двубоя, имахме ситуация, която огорчи всички привърженици на футбола. Разочарован съм от това. Всички видяха, че има дузпа и червен картон. Нека на съдиите да им тежи на съвестта.

Задължени бяхме да търсим нова енергия през второто полувреме. Сега трябва да анализираме къде сме сбъркали и продължаваме напред. Всеки един мач е финал за нас", допълни още специалистът.