Старши треньорът на Левски Елин Топузаков бе със смесени чувства след равенството 2:2 с ЦСКА 1948 от плейофите на Първа лига, тъй като съставът му не успя да задържи преднина си, която имаше след първото полувреме. Той е на мнение, че играчите му трябва да работят повече със статичните положения и играта с глава, защото футболистите нямат правилен тайминг.

"Силните ни минути бяха през първото полувреме. След техния гол, вкарахме два, можеше да вкараме 3 или 4 и да сме по-спокойни. Длъжни бяхме да се възползваме, защото комбинациите ни в атака се получаваха", бяха първите думи на Топузаков.

"На тежкия терен не стана много хубав мач, имаше повече битка с изритани топки и ние може би се уморихме в края", призна специалистът.

"Хубавото бе, че днес вкарахме голове. Нетипичното е, че допуснахме два. Може би заради мокрия терен и по-бързата топка. Трябва да работим повече при статичните положения. Имаме високи играчи, които играят добре с глава. Не успяваме да се възползваме добре пред вратата на съперника, може би футболистите ни не използват правилния тайминг", смята той.

"И преди казах, че накрая на сезона ще получим това, което заслужаваме. Ако успеем да спечелим максимум точки в оставащите двубои, можем да играем в Лигата на конференциите. От нас зависи", завърши наставникът.