Наставникът на Локомотив София Станислав Генчев бе доволен от победата с 2:1 над Славия и класирането за полуфиналите на Купата на България. Според него възпитаниците му не са допуснали много положения пред вратата си, но психологически е било трудно да се чака 7-8 минути, докато се преглежда ситуацията с ВАР за отменения гол във вратата на "белите".

"Стана оспорван мач със ситуации и към двете врати. Мисля, че ние бяхме дисциплинирани и желаехме победата повече. В предишния ни двубой срещу Славия ни надиграха, въпреки че ги победихме, но днес не допуснахме много ситуации пред вратата ни. Психологически не е приятно да ти отменят гол, израдвахме се и трябваше да чакаме 7-8 минути, за да се прегледа ситуацията", коментира специалистът.

"Който и да ни се падне на полуфиналите, няма слаби отбори. На 3 срещи сме от спечелването на Купата. Щом сме стигнали дотук, длъжни сме да се опитаме да го направим. Колкото повече мачове има, толкова по-добре. Не мисля, че ще ни тежи, че имаме двубой за първенството скоро", допълни Генчев.