Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, даде пресконференция преди 1/4-финалния мач от Купата на България срещу Арда Кърджали. ЦСКА 1948 гостува на "Арена Арда" в сряда, като двата отбора ще излъчат последния полуфиналист в турнира.

"На този етап няма слаби отбори. Знаем кои са силните и кои са слбите страни на Арда, един много добър отбор", заяви наставникът на ЦСКА 1948.

"Важно е ние какво ще направим. Мисля, че сме готови да се справим със съперника. Имаме двама наказани, които бяха с картони и висяха, ще се лишим от тях. И двата отбора се познаваме. Хубаво е, когато имаш две победи - това дава самочувствие. А и съперникът знае, че е загубил от нас, това е един плюс", добави Янчев.

"Ивайло Чочев има място в националния отбор, той не е почивал, свършихме доста работа в паузата за национални отбори, игра и в контролната среща. Българският футбол загуби от липсата му, той е един от най-добрите ни халфове. С Партизан беше една сериозна проверка, представихме се добре, Диков вкара два гола на именит съперник, това също е важно", каза още старши треньорът.