Юлия Стаматова единствена от българите продължава участието си на сингъл на ITF турнира в Анталия. Поставената под №6 би в два сета, 6:4, 6:4, австрийката Мави Остеррайхер и за място в голямата четворка ще срещне румънката Симона Оджеску. 

Росица Денчева загуби 4:6, 1:6 от третата в схемата, Вики ван де Пеер (Бел) и прикрати участието си. Плевенчанката и Юлия Стаматова отпаднаха и на двойки, но българското присъствие присъствие остава в лицето на Михаела Цонева. Двете с румънката Оджеску биха 6:3, 6:4 Дефне Чирпанлъ (Тур)/Нока Юрич (Слвн) и в петък за място на финал ще спорят с водачките в схемата Ана Кандиото (Браз)/Даря Лодикова (Рус).

При мъжете Янаки Милев загуби в трисетова битка с 3:6, 6:3, 0:6 от шестия поставен Дамиен Венгер (Швейц). На двойки пловдивчанинът и Матиас Уйвари (Унг) загубиха след шампионски тайбрек 2:6, 6:3, 4:10 от Юмют Аккоюн (Тур)/Игор Хименес (Браз).

По същия начин приключи участието и на двойката Габриел Донев/Илиян Радулов. Нашите отпаднаха след 1:6, 6:4, 4:10 от водачите в схемата Йохан Никлес (Швейц)/Ерик Ваншелбойм (Укр).