След три поредни загуби МФК Черно море се завърна на победния път в Premier лигата на АМФЛ-Варна, надигравайки в 11-ия кръг АМФК Лудата Банда с 13:1. С четири попадения блесна Коко, който бе избран за Играч на мача, по два пъти се разписаха Желязков и Георгиев, а по веднъж - Чете, Кузманов, Симеонов, Дамянов и Веси, докато за съперника точен бе Мишо.

Fullmax победи Red Partners с 14:7. Над всички с шест попадения бе Жилчук, който бе определен за MVP, а по два добавиха Йовчев, Петров, Иванов и Вини Джоунс. За "червените" вкараха Мустафов (4), Кардашев, Сашето и Пантелеев.

Валекс надигра Флотски Арсенал с 11:7 и го измести от третото място в класирането. Над всички бе Павката с четири гола, което му донесе приза за Играч на мача, Петров и Нанев добавиха по три, а SEKO - един. За съперника реализираха Боев (4), Паци (2) и МИРЧЕВ.

МФК Тича надигра убедително Селесао (Варна) с 11:3. С шест гола изригна Монката, заради което бе определен за MVP, Вальо добави два, а Ник, Маринчо и Берк - по един. За "бразилците" реализираха Бирата, Godzilla и Данчо.