"Изживяването както винаги е шампионско. Настроението е приповдигнато. Колкото и нескромно да звучи ние очаквахме тази титла. Работата през годината беше неуморен труд от треньори и състезателки.

Резултатът е налице и да си пожелаем девета. Ние сме хора, които продължаваме нагоре и да развиваме отбора на Марица (Пловдив). За съжаление няма сериозна конкуренция в първенството, но видяхме, че имаше и някои тежки мачове. Вижда се израстване в другите отбори и се надяваме те да така да продължат и да е по-голяма конкуренцията в първенството.

В Шампионска лига конкуренцията е много голяма и играем с много силни отбори. Идеята е да израстваме и да ги настигнем по някакъв начин. Надявам се догодина да сме по-успешни в Шампионска лига. Новият автобус е за целия клуб и за всички възрасти от децата до жените.

Това е една социална придобивка за целия отбор. Върхът е плод на труда на всички работещи за Марица – спонсори, треньори, състезатели“, заяви собственикът на Лайт Газ и един от основните спонсори на Марица Светослав Славов след осмата поредна шампионска титла за маричанки.