"Има една особена тръпка, тъй като голяма част от момичета са част от школата на клуба, когато пристигнах в отбора. Тогава те бяха 12-13 годишни, а сега с тях завоюваме титла с основния принос и на по-опитните. Важно е, че когато теглим чертата сме си свършили работата.

Станахме за осми пореден път шампиони на България и догодина отново ще имаме право да играем в Шампионска лига. Преди не съм усещал емоцията да станеш шампион в Пловдив пред публика. Имаше изключително удоволствие, след като погледнеш към публиката и видиш емоцията, която им носиш. Това е най-хубавото чувство, подобно чувство изпитахме и по време на мачовете в Шампионска лига.

Надявам се за в бъдеще да имаме повече мачове от първенството с такава атмосфера. Днес ще празнуваме, а от утре продължаваме работа. Част от момичетата отиват в националните отбори, а другите имат състезания при подрастващите. Вече започнахме и работата за догодина. Очаквайте ни отново догодина“, заяви спортният-директор на Марица (Пловдив) Владимир Котев след осмата поредна титла.