През изминалата седмица се изиграха двубоите от 10-ия кръг на петте турнира на Аматьорската мини футболна лига-Варна

Premier лига

Група "А"

Fullmax нанесе трета поредна загуба на непобедения преди тях в Група "А" МФК Черно море в мач от 10-ия кръг на Premier лигата на АМФЛ-Варна - 5:4. Павлов и Вини Джоунс забиха по два гола за успеха, а Жилчук добави един, докато за "моряците" реализираха Чете (2), Симеонов и Коко. Йовчев беше избран за най-добър играч.

Red Partners се справи с Монтана 2, надделявайки с 6:2. Малкия се отчете с хеттрик и си тръгна като №1 в срещата, два гола отбеляза Георгиев, а един - Узунов. За опонента на два пъти се разписа Yonchev 9.

АМФК Лудата Банда надигра с 10:3 Селесао (Варна). Над всички бе играещият треньор Петков, който с четирите си попадения напълно заслужено бе определен за Играч на мача. По два пъти се разписаха Христов и Мишо, а по веднъж - Маринов и Найденов. За "бразилците" реалицира Колца.

Група "Б"

МФК Балерини излъга Автомагистрали с 2:1 в Група "Б". Шюкрю даде аванс на Автомагистрали, но през втората част Балерини обърнаха с два гола на Иванов, а култовият вратар Добромир Господинов бе определен за MVP.

Порто-Ди Ес разгроми с 22:2 Весело село. Двубоят се превърна в истински рецитал на Марков, който вкара повече от половината попадения - 12, което му донесе и приза за Играч на мача. Четири пъти се разписа Джамбазов, по два пъти това сториха Пецата и Андонов, а останалите бяха дело на Кмета и Стефанов. За съперника отбелязаха Монката и Кожухаров.

МФК Монтана удари Атлетик Провадия с 9:3. Неостаряващият Цветан Миланов-Мечката напълно заслужено бе определен за MVP, тъй като наниза пет попадения за тима от Северозапада, Андонов добави две, а Вълев и Адвоката - по едно. За провадийци се разписаха Кунчев (2) и Венков.

Зеленина се справи с iGaming с 10:2. Три гола вкара Дяков (Играч на мача), по два добавиха Али, Илиев и Рекса, а един - Димитров. За "геймърите" реализираха Неделчев и Велчев.

Дебелият балет би Castalia с 6:2. Ташев заби два гола и бе избран за Играч на мача, а останалите за победителите реализираха Станев, Калчев, Димитров и Стайков, докато за съперника това сториха Карагьозов и Петров.

Лига 1

Група "А"

В Група "А" на Лига 1 Лудогорец Доброплодно вече е с пълен актив от 30 точки след 10-ата си победа - с 14:4 над Devils. Данков си спечели приза MVP, след като порази шест пъти противниковата врата, по три пъти това сториха Стоянов и Даскалов, веднъж - Велев, а Маринчо си вкара автогол. За "дяволите" отбелязаха Вичев (2), Митко и Колев.

Eurotex Boys се справи с Мрежите, надделявайки с 11:7. Над всички с пет гола бе Димитров, който бе определен за №1, Джибрата добави четири, а Малкия и Йорданов - по един. За опонента три вкара Люцканов, два - Митев, а по един - Маринов и Николов.

УВСК ВВМУ би с 13:3 Therma Village. Костадинов стана №1 в срещата с четирите си попадения, по три добавиха Играчев и Даната, а Императора, Димака и Кирчо - по един. За загубилия тим вкараха Секов (2) и Николов.

ФК Ария се справи с Искра с 8:3. Четири пъти се разписа Иванов, Наско вкара два, а Ники и Колито по един, докато вратарят Вълчев стана MVP. За "искрите" отбелязаха Динчаров, Мехмедов и атака.

Група "Б"

В Група "Б" The Unity удари МЕТРО Варна с 13:5. По три пъти се разписаха Цанев (MVP), Николов и Асад, а останалите бяха дело на Iniesta (2), Генков и Великов. За загубилия тим точен на четири пъти бе Георгиев, а веднъж - Красьо.

MFK TNT - ZARAFA би със 7:6 МФК Импакт Варна. Четири пъти точен бе Ангелов, което му донесе приза за Играч на мача, а дани добави три. Недев, Стоянов, Жоро и Николов отбелязаха за загубилия тим.

Спейс Тийм надделя над Вино и Мезе с 8:6. Букоев бе над всички и с шестте си попадения напълно заслужено бе избран за MVP, а яни и Даката също се разписаха. За "почитателите на масата" Боца напомни за себе си с четири гола, а Вълев добави два.

DevLabs разби Десант с 16:3. Пет гола заби Стоянчо, заради което бе определен за №1 в срещата, Parchon реализира хеттрик, по две попадения добавиха Вълев, Панчев и Ицката, а останалите бяха дело на Гого и Добрев. За "десантчиците" вкараха Добрев и Павката, а Панчев порази собствената си мрежа.

Лига 2

АМФК Лудата банда 2 излъга с 2:1 Розовите Мамби и вече е с пълен актив от 30 точки. Точни за победителите бяха Димов и Петров (Играч на мача), а за "змиите" - Герге.

АФК Албион постигна деветата си победа, надигравайки ФК Горното с 4:3. За "англичаните" се разписаха Янков (2), Кирчев и Игнатов (Играч на мача), а за съперника - Ушоклопа и Алекс.

FC DJIEN победи с 10:4 Локдаун. С пет гола изригна Велев, с което заслужено стана MVP, Георгиев и Ранков добавиха по два, а Д. Христов - един. За съперника се разписаха Бакърджиев (2), Иванов и DJ Damian Valchev.

Атлетико Варна би ФК Телк със 7:5. Николов заби хеттрик и стана MVP, а Борисов и Пламенов добавиха по два гола. За загубилия тим се разписаха Маринов (3) и Дочев (2).

Березка прекъсна серията си от поражения в лигата, надигравайки ЦСКА Аксаково с 12:3. В герой за "руснаците" се превърна Тюлькин, който заради петте си попадения бе избран за Играч на мача. Гена, Кондрук и Пейчев реализираха по две, а Дементьев не пропусна да се разпише и в този двубой. За "армейците" отбелязаха Джеджев (2) и Григоров.