Изключително интересни двубои се изиграха през миналата седмица в първенствата АМФЛ-Варна, като бяха постигнати и някои изненадващи резултати.

Premier лига

Група "А"

Селесао (Варна) нанесе втора загуба на МФК Черно море в Premier лигата на АМФЛ-Варна, след като го надигра с 11:6. Четири попадения заби Крис, три добави Маринов, а по два - Колца и Godzilla, като техният съотборник Петров бе избран за Играч на мача. За "моряците" по два пъти реализираха Симеонов и Чете, а по веднъж - Коко и Гъбата.

ФК Флотски Арсенал не успя да се възползва от грешнаа стъпка на лидера в Група "А", завършвайки с АМФК Лудата Банда 7:7. Три пъти точен за символичните домакини бе Паци, а по два пъти - Боев и МИРЧЕВ. За съперника Мишо изригна със седем точни попадения, което му донесе приза за най-добър в двубоя, а Петров и Петков де разписаха по веднъж.

ФК Валекс удари с 8:1 Red Partners. С цели пет гола блесна Павката, който бе избран за MVP, два добави Петров, а един - SEKO, докато за "червените" отбеляза Гената.

Група "Б"

МФК Монтана надигра с 11:3 iGaming в двубой от Група "Б". Над всички бе Камбата, който заби шест попадения и бе определен за Играч на мача, с хеттрик се отчете Мечката, а два пъти точен бе Калкана. За съперника реализираха Йорданов (2) и Георгиев.

Зеленина се справи с Castalia с 5:2. Данков вкара хеттрик и стана MVP, другите голове бяха дело на Али и Кирията, а за съперника вкараха Николов и Весо.

Лига 1

Група "А"

Лудогорец-Доброплодно постигна победа и в деветия си мач - с 15:3 над Пластхим (Аксаково). Над всички с шест гола бе Данков, който бе определен за играч на мача, Петков добави четири, а останалите бяха дело на Димитров (2), Стоянов, Велев и Пенчев. За аксаковци реализираха Атанасов, Вангелов и Димитров.

Parkmart би ФК Ария с 11:3. Ахмед стана MVP в срещата заради петте си попадения, по две добавиха Каменов и Коцето, а по едно - Давидов и Павел. За съперника вкараха Петков (2) и Наско.

Eurotex Boys се справи с УВСК ВВМУ, надделявайки със 7:5. С хеттрик се отчете Димитров, избран за №1 в сблъсъка, а по два пъти се разписаха Бармана и Джибрата. Последният порази и собствената си мрежа, а другите за "моряците" бяха дело на Костадинов (3) и Туриста.

Мрежите надигра със 7:5 Devils. С хеттрика си Митев си заслужи приза за MVP, а останалите голове за тима му реализираха Маринов, Петров, Момчев и Люцканов. За опонента по два пъти се разписаха Ванко и Даскала, а веднъж това стори Маринчо.

Група "Б"

DevLabs разгроми с 18:1 МЕТРО Варна. С осем попадения изригна Панчев (Играч на мача), Parchon добави пет, Енев и Димитров - по две, а Гого - едно. За загубилия тим вкара Георгиев, който порази и собствената си врата.

Десант победи с 10:2 МФК Импакт Варна. Четири гола реализира Добрев, което му донесе и приза "Играч на мача", Иванов заби хеттрик, а останалите бяха дело на Русев (2) и Николов. За съперника се разписа Николов, а Попов порази собствената си мрежа.

Лига 2

АМФК Лудата банда 2 продължава да мачка всичко по пътя си в Лига 2, като в деветия кръг излъга ФК Телк с 3:2. Точни за победителите бяха Енчев, Цецо и Замера (MVP), а за загубилия тим - Ненков (2).

АФК Албион записа много убедителна с 21:6 над ЦСКА Аксаково. С по осем гола избухнаха Кирчев и Николов, който бе избран за №1 в двубоя, а останалите, които отбелязаха в техния тим, са Нончев (3) и Янков, а Григоров порази собствената си мрежа. За "армейците" Марто се разписа два пъти, а по веднъж Ралчев, Рачо, Колев и Игнатов (автогол).

Розовите Мамби и FC DJIEN направиха зрелищно реми, завършило 7:7, като постоянно се гонеха в резултата. Четири пъти за "змиите" реализира Герге (MVP), два пъти сова стори Стойков, а веднъж - Цветков. За съперника точен на три пъти бе Ранков, два пъти - Иванов, а по ведвъж - Въргала и Георгиев.

Локдаун и ФК Горното завършиха 3:3. За символичните домакини реализираха DJ Damian Valchev, Бакърджиев и Салмуш, а за съперника - Алекс (2) и Ушоклопа. Носко бе определен за най-добър в двубоя.

Атлетико Варна излъга Березка със 7:5. Хеттрик в срещата вкара Пламенов, а останалите за тима му бяха реализирани от Николов, Борисов, Андонов и Василев (MVP). За "руснаците" отбелязаха Гена (2), Тюлькин, Пейчев и Белолипетский.