Наставникът на Локомотив (София) Иван Колев даде мнението си след поражението от Славия с 0:3. Той се изказа против съдийството на Владимир Вълков, който изгони от игра Божидар Кацаров в средата на второто полувреме, при 0:0.

"Мачът може да се раздели на две части - до втория жълт картон на Кацаров и след това. Не мога да премълча, още първият картон ми се стори много пресилен, а при втория нямаше дори нарушение. Не знам как може да се даде за това картон. До втория жълт картон бяхме по-агресивни, очаквах да вземем нещо от този мач, но след тази явна съдийска намеса, нещата станаха много тежки.

Отидох да успокоя Кацаров, беше изключително афективен. Той каза, че не е никакъв контакт с футболиста на Славия и не е имало никакво нарушение. Тежкият терен не ни позволи да играем на по-високи обороти, по-чести сблъсъци имаше, това е нормално. Намираме се в неприятна ситуация от гледна точка на отсъстващи футболисти. Надявам се за следващия мач Симеон Славчев да бъде готов", каза треньорът на "железничарите".