Неонацистка група в Украйна хвана и измъчва брутално ММА боеца Максим Риндовски. Вината му е, че тренирал с чеченския клуб "Ахмат". Кризата в Украйна бушува и продължава да показва грозните страни на човечеството.

Тъй като конфликтът се влошава, все повече невинни животи са изложени на опасност. В социалните мрежи има брутални видеа от зверството, които ние няма да пуснем в статията.

Източници като спортния и политически журналист Карим Зидан и външнополитическият анализатор от BBC World News Клинт Ерлих съобщават, че във видеото е Риндовски и се смята, че той е бил отвлечен по подозрение, че е предател за връзки с Русия. Риндовски открито заяви, че се противопоставя на войната в Европа.

Последният ММА двубой на Риндовски беше през 2017 година в Украинската професионална лига (UPLH). Това беше първи и единствен професионален двубой в кариерата му. Той спечели с технически нокаут в първия рунд срещу Артем Клочко.

Максим се състезава в средна категория и е роден през 1993 година. Носят се слухове, че е бил убит, но няма как да ги потвърдим все още.

Източник: MMA.BG - всичко за бойните спортове