“Като цяло може и да съм ги изненадал с появата си донякъде. Нямаше ме месец от игра и се радвам се, че успях да помогна. Специално третия гейм се дължеше на това, че колегата ми изпълняваше много добър сервис, тактически правилно.

Може би бяхме с идеята, че ЦСКА са се примирили с резултата, това оказа влияние. Като цяло отборът на ЦСКА - въпреки проблемите, които имат, искам да ги поздравя, че продължават да се борят. Смятам, че горе-долу, като изключим отбора на Хебър, които са страхотно организирани, останалите отбори в Ефбет Супер Волей, от 2-ро до 6-то 7-мо място, са изключително равностойни. И класирането го показва, но и това, което се случва на игрището.

Хубаво е, че нещата се раздвижиха, хубаво е, че се помага на клубове като Левски и ЦСКА, които имаха или имат проблеми. Това са най-великите клубове в България. Хубаво е, че се борят да вървят напред и да побеждават. Ще е интересно за напред - идват интересни мачове и никога не се знае какъв ще е резултатът. Винаги може да има изненади. Супер е, че волейболът се развива като цяло и за България".