Тази вечер ще се изиграят реваншите от плейофната фаза за влизане на осминафиналите в Лига Европа. Особено интересен се очаква да бъде мачът в Неапол, където местният Наполи приема Барселона от 22:00 часа. В първия мач на “Камп Ноу" не беше излъчен победител и срещата завърши 1:1, което предвещава оспорван сблъсък на стадион “Диего Армандо Марадона".

Останалите седем срещи също се очертават доста вълнуващи, като в нито една от двойките не може да се каже със 100 процента кой от съперниците ще продължи. Най-близо до осминафиналите изглеждат Бетис, Рейнджърс, Шериф и Севиля, които взеха победи съответно срещу Зенит, Борусия (Дортмунд), Брага и Динамо (Загреб).

Аталанта и Порто също записаха домакински победи над Олимпиакос и Лацио с по 2:1, което предвещава интересни реванши тази вечер.

Победителите от днешните двойки ще се присъединят към вече класиралите се на осминафиналите победители от груповата фаза, а жребият ще се проведе на 25 февруари. Загубилите приключват участието си в евротурнирите.