Betano - онлайн оператор на една от най-бързо развиващите се гейминг компании в света Kaizen Gaming, обяви, че ще бъде официален партньор на "Локомотив“ (София) за следващите три години.

Логото на Betano ще бъде на екипите на столичните "железничари“ от първия официален мач за 2022 година - в неделя (13 февруари) срещу ЦСКА.

“Локомотив“ (София) е първият български футболен клуб, спонсориран от Betano, а партньорството отбелязва официално навлизането на Kaizen Gaming на българския пазар. България е най-новата страна в амбициозния план за развитие на компанията. Kaizen Gaming вече оперира в други 7 държави в Европа и Южна Америка, чрез двата си бранда: Betano и Stoiximan.

Партньорството с "Локомотив“ (София) е най-новото в дългия списък от спонсорирани от компанията футболни клубове, включващ трите гранда "Спортинг“, "Бенфика“ и "Порто“ в Португалия, актуалния шампион на Бразилия "Атлетико“ (Минейро), "Олимпиакос“ в Гърция, "Стяуа“ в Румъния и чилийския "Универсидад де Чили“.



"Щастлив съм да обявя партньорството ни с "Локомотив“ (София) – исторически футболен клуб в България и невероятен отбор. Развълнувани сме, че логото на Betano отсега нататък ще бъде на екипите на "железничарите“ и с нетърпение очакваме да празнуваме победи и да реализираме социални инициативи заедно. Това спонсорство ясно подчертава нашата силна ангажираност към българския пазар и подкрепата за българския спорт и българското общество“, заяви Цветин Йорданов, регионален директор на Kaizen Gaming за България.

"Горд съм, че именно "Локомотив" (София) е първият български клуб, на който доказаната на международния пазар компания става спонсор. За мен "Локомотив" (София) не е просто клуб, а е кауза. Затова Betano е повече от генерален спонсор - стабилен партньор, с който заедно ще развиваме каузата "Локомотив" (София). Убеден съм, че заедно ще постигаме целите си и това е само началото на устойчиво и успешно партньорство", заяви Иван Василев, собственик на "Локомотив" (София).

За Kaizen Gaming

Kaizen Gaming е една от най-бързо развиващите се онлайн гейминг компании в света. С фокус върху технологиите и хората ние се стремим непрекъснато да подобряваме нашите продукти и услуги, за да предоставим най-доброто и най-надеждното онлайн гейминг изживяване на клиентите си по целия свят.

Оперираме с два бранда в 8 държави: Betano (Португалия Румъния, Германия, Бразилия, Чили, България) и Stoixman (Гърция, Кипър), и имаме над 1100 служители на два континента. Отдадени на нашите клиенти използваме технологии и данни, за да разширяваме постоянно границите на забавлението чрез онлайн гейминг.