Италианската Серия А безспорно е най-оспорваното първенство в Европа през този сезон. Малко повече от 10 кръга преди края в голям процент от топ лигите на континента вече можем да бъдем 90% сигурни кой ще бъде шампион в една или друга държава. Калчото обаче предоставя много близка битка за четири отбора, а това пък води със себе си и отлични възможности за залози. Ако вече разполагате с бетано регистрация в най-новия букмейкърски сайт Betano.bg, всеки потребител от България ще може да се възползва от изкушаващи коефициенти за това кой ще вдигне Скудетото през май.

След 24 изиграни кръга настоящият шампион Интер е водач с 53 точки, но плътно зад тях са Наполи и Милан с по 52. Разликата с четвъртия Ювентус пък също не е огромна – само осем точки. Факт е, че "нерадзурите“ имат и мач по-малко от съперниците си, но въпреки това Betano bg не бърза с изключването от борбата за първото място никой от тези четири отбора.

Очаквано, най-ниската ставка за шампион е тази на "нерадзурите“ от Милано. Betano България оценява шансовете им на 1.40. Момчетата на Симоне Индзаги изиграха почти безпогрешен първи полусезон, като допуснаха само една загуба до 23-ия кръг. Дълбочината на състава и отличната форма на Хакан Чалханоглу, Лаутаро Мартинез и Един Джеко ги изведоха на първата позиция. Веднага след тях са Милан с коефициент за шампиони от 7.50. "Росонерите“ взеха дербито с местния си съперник през изминалия уикенд и ще са "под пара“ да ги свалят от върха възможно най-скоро. Големият коз за Златан Ибрахимович и компания е фактът, че те не играят в Европа през пролетта и ще имат само по един мач на седмица, като със сигурност ще бъдат най-свежият отбор от всички "четири коня“ в надбягването.

С 8.00 Бетано оценява шансовете на Наполи за първо Скудето от 32 години насам. Неаполитанците не са за пренебрегване с атомното си нападание и огнена подкрепа от трибуните на "Диего Армандо Марадона“. Последният отбор с реални шансове да се намеси в битката за върха е Ювентус. "Бианконерите“ имаха кошмарен първи полусезон, но успяха да се стабилизират през януари, а през трансферния прозорец привлякоха Душан Влахович и Денис Закария, които определено вдигат нивото в тима, като именно те двамата донесоха последната победа на торинци над Верона с 2:0, отбелязвайки дебютни голове. Betano дава шанс на "старата госпожа“ за 37-ма титла с коефициент от 12.50.

Ако използвате бетано бонус код в сайта на букмейкъра, ще получите отлични възможности за залог на крайния победител в Италия, като макар и само на една точка от върха, Милан и Наполи получават коефициенти близо до 10.00, което си заслужава. Ювентус пък се е доказал не един и два пъти с умението си да наваксва огромни изоставания и в крайна сметка да излиза победител в такива надпревари, така че дори залог за тях не е лишен от логика. Единственото сигурно е, че битката за титлата ще бъде една от най-оспорваните в последните 20 години, като по всяко едно време балансът на силите може да наклони към един или друг отбор. Бетано бг пък ще гарнира тази емоция с още отлични възможности за печалба и интригуващи бонуси на тяхната платформа, с които печалбите са гарантирани.