Хабиб Нурмагомедов не планира да приеме предизвикателството на Джейк Пол. Наскоро "The Eagle" покани звездата от YouTube в своята ММА лига. Пол се съгласи, но при условие, че Нурмагомедов се съгласи на боксов мач с него.

Известния блогър от САЩ стана боксьор и за 2 години успя да нокаутира двама ММА шампиони. Към днешна дата Пол има 5 победи на ринга и миналата година записа 3 победи, в които заработи над 40 милиона долара.

Много ММА организации са готови да му дадат шанс за бой в клетката. Хабиб също е готов, но не иска да се бие с Пол. Джейк сподели, че може да премери сили с Хабиб и в ММА, но за целта ще трябва да подобри борбата си.

Дагестанската звезда обаче не вижда как Пол може да изкара няколко минути с него в клетката. Ето какво сподели Хабиб за Джейк Пол и мераците му за битка с дагестанеца:

Ако Джейк Пол иска да се състезава в ММА , тогава можем да му дадем възможност да натрупа опит в Eagle FC. Доколкото знам той никога не се е бил в клетката.

Да, Пол няма да издържи няколко минути с мен. Той закъсня малко, защото аз сложих край на кариерата си. Разбира се, никой не ни забранява да мислим за това.

Гледах неговите спаринги и тренировките му в ММА. Има още много да учи. Той знае как да удря, добър е в бокса. Всеки може да боксира, вие също. Но не можете да се борите.

Това е съвсем различно. Ако иска да се пробва в ММА, тогава можем да му дадем шанс. Можем да му платим хонорар. Ще видим.

Източник: MMA.BG - всичко за бойните спортове