“Видях две хубави неща. Играхме добре както по време на турнита, така и по време на финала. Играхме по-добре от Суперкупата. Комплименти на Нефтохимик, които също направиха много добър мач.

Беше хубав ден за българския волейбол. И двата отбора се дразнеха с усмивка, така да го кажем. Нормално е, когато от двете страни има добри състезатели. Случиха се много хубави неща на игрището. Все още израстваме, не познавам лимитите на този отбор. Що се отнася до Шампионска лига - очакваме да видим какво ще се случи с мача ни с Фридрихсхафен.

Генерално, работим и се опитваме да спечелим това, което трябва да печелим."

Теодор Салпаров, либеро на Хебър Пазарджик: “Отборът на Нефтохимик за пореден път показа, че могат да играят супер ниво. Нямаше да е незаслужено, ако ни бяха победили. Радва ме, защото с тези преходящи мачове, както беше с Купата и много отсъстващи състезатели, в крайна сметка имахме един зрелищен мач и феновете можаха да се насладят.

Радвам се, че се върнахме в мача!

Дано вторият дял на шампионата да предложи повече такива мачове, защото младите могат да израстват по този начин. Днес Нефтохимик доказаха, че са равностойни и ще имаме интересни плейофи.

Страхотен успех би било да излезнем от групите на Шампионска лига, не прави чест на Фридрихсхафен, че не уважиха нашите предложения, но ще видим какво ще стане. Гледаме мач за мач."

Виктор Йосифов, състезател на Хебър Пазарджик: “Получи се хубав мач, интригуващ, с добър волейбол. Поздравления и за двете страни. Стана един волейболен ден, истински разник за зрителите.

Изоставахме много в резултата, но с борба до последно, с всички хора, които влезнаха, успяхме да победим. Хубаво е чуеството да играеш такива мачове, особено в България, пред родна публика, с хора, с които през годините сме играли в националния отбор. Благодаря на ръковоството на Хебър, че осъществи този проект."