Тайсън Фюри е готов да се качи на ринга с Франсис Нгану. Шампиона в тежка категория на WBC реши да предизвика чудовището от Камерун, което държи титлата в тежка категория на UFC. В момента Франсис се готви за защита на титлата си и има тежък тест в лицето на Сирил Ган.

Фюри от своя страна ще се завърне през март или април. Все още не е ясно кой ще бъде негов съперник, но опции не липсват. Нгану не иска да подпише нов договор с UFC, но е готов да промени решението си, ако му позволят да прави боксови мачове.

В своя акаунт в социалните мрежи Фюри попита феновете дали искат да гледат такава битка. Тайсън е готов да се боксира с Нгану, но с ММА ръкавици. Ето какво написа Фюри:

Искате ли да се бия срещу Франсис Нгану по правилата на бокса с ММА ръкавици ?

Малко по-късно Нгану се включи и предложи битката им да бъде с боксови ръкавици, но по правилата на ММА. Това явно не се понрави на Фюри, който отговори със следното:

Нгану, искаш да дойдеш в моя свят и предизвикваше мен и Дионтей Уайлдър. Аз мога да ти гарантирам, че ще те нокаутирам и в същото време ще прибереш най-голямата заплата в кариерата си. Помисли си.

Източник: MMA.BG - всичко за бойните спортове