Жуниор дос Сантос разкри датата за битката си с Кубрат Пулев. Двамата ще се бият в тежка категория на галавечерта на Triad Combat на 26-ти февруари. Все още не е ясно в кой град ще се проведе събитието, но вероятно ще бъде във Флорида или Тексас.

Triad Combat включва техники от бокс и ММА в агресивен и с бързо-темпо двубой, в който бойците са в триъгълен ринг, а рундовете са по 2 минути. Вече видяхме дебютната битка на Кобрата под банера на Triller. Кобрата нокаутира друга ММА легенда в лицето на Франк Мир за 1 минута и 59 секунди.

Пулев е с рекорд 28-2 в бокса и за последно загуби от Антъни Джошуа с нокаут през декември 2020 година. Тази загуба му спря серия от 8 поредни победи. Кобрата печели 14 от срещите си с нокаут и на ринга губи само от Джошуа и Владимир Кличко.

Жуниор от своя страна е с рекорд 21-9 в ММА и е в серия от 4 поредни загуби с нокаут. За последно той беше нокаутиран от Сирил Ган през декември 2020 година. Дос Сантос печели 15 от срещите си с нокаут и 7 пъти пада с нокаут.

Източник: MMA.BG - всичко за бойните спортове